Madla IL

Om Madla il

Om Madla il
Madla IL - Stavangers største bydelsklubb
 
Madla IL ble stiftet som et fleridrettslag 9. mars 1939. Pr. idag drives klubben som en ren fotballklubb.
Klubben vokser seg stadig større og det er gode verdier og relasjoner som vi hver uke er med på å videreutvikle. Vi har en barne- og ungdomsavdeling med utrolig mange fotball-glade gutter og jenter. Ikke minst engasjerte foreldretrenere som klubben absolutt er avhengig av. Klubben er blant de tre største fotballklubbene i fylket med over 1000 medlemmer. Vi forventer å vokse til 1500 medlemmer iløpet av en fem års periode.
Madla IL fungerer veldig bra som en utviklingsarena for unge spillere som ønsker å ha det kjekt med fotballen, men er samtidig tilstede for den som ønsker å bli enda bedre. Vi har engasjert flere godt kvalifiserte trenere i våre satsningslag og samarbeidet går bra.
Flere tar turen innom klubbhusets kontor for ulike henvendelser og en prat rundt enkelt lag og klubb på tvers. Vi oppfatter Madla IL som seriøs og kjekk utviklingsarena for store og små. Og som hver eneste dag jobber med å knytte bånd mellom nye medlemmer og støttespillere i denne fantastiske bydelen. 

Vi har deltar årlig på Kvia serien, Dana cup, Telenor Cup, Kretsserien, Pol turneringen, Madlacupen og ulike turneringer i barneavdeling.

A-laget spiller i 3.divisjon. Det er klare ambisjoner om å holde laget i 3 divisjon. I tillegg har vi B-lag i 5.divisjon, C og D lag på seniornivå.

Vi har utover dette 5 juniorlag som er påmeldt kretsserien. Junior Elite spiller i den øverste divisjonen G19 Elite. De andre lagene spiller i 1. og 2.divisjon. Vi har flere lag på hvert aldertrinn i 13-16 års klassen. Ambisjonen er å ha et lag på høyeste nivå i hver klasse. Vi har ambisjoner om å ha jentelag på alle alderstrinn. Pr. 2016 har vi lag i 13, 14 og 19-årsklassen.
Barneavdelingen vår er den desidert største på antall medlemmer og vi er overbevist om at det er vår historie, våre verdier og våre resultater som gir Madla il et engasjement det står respekt av i Madla bydel. Vi har 50-100 spillere på hvert alderstrinn. Dette inkluderer jentelag i alle klasser.
Vi har fire flotte kunstgressbaner, en gressbane, ballbinge, samt grusbanen på Hafrsfjord skole til disposisjon. I tillegg har vi eget klubbhus.
Det kommer stadig nytt tilsig av både unge, ferske og eldre, rutinerte spillere og alle velkomne til Madla IL.

Kontaktinformasjon til Madla IL
Adresse:Regimentveien 101
Telefon:51554110
Mail:post@madlail.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift